Program Calea Bucuresti (KFC):
Luni-Vineri: 08.00-20.00
Sambata: 08.30-14.00
Duminica: Inchis
Program Calea Unirii 89:
Luni-Vineri: 08.00-20.00
Sambata-Duminica: Inchis

Doar pe baza de programare Tel: 0756.131916 / 0759.131916

Echipamente
Kodak 9000

Echipament panoramic digital

Sistemul digital panoramic Kodak 9000 ofera posibilitatea de a face programarea imaginilor direct pe computer, folosind o interfata usor de folosit. O serie de pasi usor de urmat fac usoara setarea parametrilor si a timpului de expunere, lasându-va mai mult timp pentru pacienti.

Diagnostic în timp real

Sistemul Kodak 9000 ofera posibilitatea de a captura imagini TMJ, panoramice, segmente panoramice si sinus maxilar, de claritate superioara. Rezultatele sunt imediate, astfel încât diagnosticul este precis iar comunicarea tratamentului pentru pacienti este eficienta.

Confort sporit si siguranta

Pozitionarea fata în fata face usoara alinierea pacientilor, pastrând confortul si evitând erorile de pozitionare. Cu un nivel scazut al radiatiilor, pacientul se poate bucura de un mediu propice tratamentului.

Un mod de procesare puternic si simplu

Softwareul Kodak Dental Imaging face ca analiza imaginilor sa fie usoara. De la contrast si luminiscenta pâna la marirea imaginii si afisare pe tot ecranul, dispunem de o gama de instrumente care ne ajuta sa obtinem rezultatul dorit.

Kodak 2200

Echipament radiologic intraoral

Generatorul performant al noului aparat intraoral Kodak 2200 asigura un diagnostic de mare precizie oferind confort si siguranta. Permite medicilor stomatologi obtinerea unei imagini de inalta calitate, reducand in acelasi timp expunerea la radiatii cu pana la 25%, comparativ cu tehnologiile standard.

Caracteristici si avantaje

- Imagine de inalta calitate si expunere minima la radiatii.
- Tensiune variabila (60 sau 70 kV) pentru a accentua contrastele sau nuantele de gri depinzand de regiunea anatomica examinata.
- Imagini detaliate si clare (pata focala 0,7mm).

- Un design compact si ergonomic.
- Folosit pentru film si imagini digitale.

Kodak RVG 6100

Sistem Imagistic Digital

Sistemul Kodak RVG 6100 permite capturarea si analizarea radiografiilor dentare rapid si usor, cu o rezolutie ridicata a imaginii. Sistemul ofera cea mai inalta rezolutie din industria sistemelor radiografice digitale.

Caracteristici si avantaje

- Noul design al senzorului ofera o pozitionare mai usoara si corecta.
- Colturile rotunjite ale senzorului ofera confort sporit pacientului. - Cu o rezolutie reala de 20 lp/mm, sistemul RVG 6100 ofera medicilor stomatologi cea mai inalta rezolutie din industria sistemelor radiografice digitale.

Transmitere rapida a imaginii

Senzorul este echipat cu un conector USB 2.0 pentru o transmitere a imaginii ultra rapida. De patru ori mai rapida decât o conectare printr-un USB conventional, USB 2.0 permite obtinerea imaginilor în mai putin de 4 secunde.

Kodak Dental Imaging Software

Un software special creat permite captura, stocarea si procesarea imaginilor doar cu un click pe mouse. Compatibil Windows 2000/XP, softwareul asigura succesul unui diagnostic rapid.

Unitatea de comanda

Incorporata în cablu, unitatea de comanda a senzorului înlesneste activarea senzorului de lânga scaunul dentar si permite orientarea imaginii înainte de expunere. Nu este nevoie de alte reglaje odata ce imaginea a fost preluata, astfel ca întreaga atentie se concentraza asupra pacientului.

Imprimanta Kodak Dryview 5800 Laser Imager System

Dryview 5800 Laser Imager System o imprimanta de inalta rezolutie.

Imaginea obtinuta cu aparatura digitala are o claritate mult mai mare prin posibilitatea corectarii ulterioare achizitiei. Echipamentul si aparatura sint cele mai importante aspecte in domeniul radiologiei.